Shelley en Gerrit hebben een goed gesprek over de toekomst

Shelley en Gerrit hebben een goed gesprek over de toekomst

Gerrit en Shelley praten vaker met elkaar afgelopen avond hebben ze het over de toekomst en wat ze willen bereiken later. Hoe ze deze weg willen belopen en wat hun ambities zijn. Beide groeien steeds dichter naar elkaar toe en leren elkaar beter kennen als vrienden. Zo geeft Shelley aan dat ze zichzelf een goede kapster vindt maar een eigen zaak beginnen buiten Utopia 2. Dat lijkt haar nog een heftige concurrentiestrijd. Gerrit laat weten dat ze het wel in haar heeft, dat ze moet binden met klanten en dat een juiste marktonderzoek haar wel kan helpen. Ze is juist de kapster waar iedereen bij terug wil komen, omdat ze zo lief is. Gerrit wil op zijn beurt graag settelen. De vrouw van zijn dromen ontmoeten en vanuit hier verder te bouwen. Hij denkt dat als hij uit Utopia 2 komt hij wel een taalcursus Engels kan gebruiken. Hoe denken jullie over de toekomst van Gerrit en Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *