Timothy merkt dat de sfeer in Utopia 2 achteruit gaat

Timothy merkt dat de sfeer in Utopia 2 achteruit gaat

Gerrit, Jeffry, Timothy en Adriaan zijn van plan om naar bed te gaan maar voordat ze dat doen vraagt Timothy zich af waarom de sfeer achteruit is gegaan. Jeffry geeft aan dat het kwam door het tegenvallertje. De rekening die zwaarder uitpakte was het begin van de bezuinigingen, waardoor de bewoners met meer rekening moesten houden dan voorheen. Adriaan voegt eraan toe dat de mannenavond niet heeft bijgedragen aan de sfeer. Ondanks dat Jeffry het juist een top avond vond, legt Adriaan nog een keer uit dat de vrouwelijke bewoners zich wel op hun gemak moeten voelen. Ben jij het met Timothy eens, is de sfeer achteruit gegaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *