Adriaan wil vrede sluiten met Mike en nodigt hem uit voor een gesprek

Adriaan wil vrede sluiten met Mike en nodigt hem uit voor een gesprek

Wil je met mij op het vredesbankje zitten vraagt Adriaan aan Mike die hier zichtbaar weinig zin in heeft. Ik zou het doen fluistert Jessie tegen Mike zonder dat Adriaan het kan horen. Wat is het onderwerp vraagt Mike sceptisch aan Adriaan. Adriaan wil het met Mike hebben over Utopia 2. Ik ben op vakantie antwoordt Mike maar daar heeft Adriaan geen problemen mee. Jessie hoopt dat Mike deze uitnodiging aanvaard. Doe het nu gewoon joh zegt ze tegen Mike die de uitnodiging lijkt af te wijzen. Oké antwoordt Mike na een korte twijfel. Goed zo fluistert Jessie die hoopt dat de gemoederen onderling zullen verbeteren.

Aangekomen bij het bankje vraagt Adriaan wat Mike van plan is om te gaan doen in z’n vakantie. Mike wil vissen en een boomhut maken. Daarnaast vertelt hij wederom dat hij aan zichzelf gaat werken en niet meer aan de groep. Maar volgens sommige mensen ben ik sowieso geen groepspersoon gaat hij verder. Adriaan vertelt op zijn beurt dat hij naar zijn idee een einzelgänger is geworden sinds hij ergens anders is gaan slapen. Maar hier heeft Mike geen mening over, hij wil nu vooral zien hoe andere bewoners geld binnen gaan brengen. Als mensen echt geld gaan verdienen, misschien besluit ik dan wel weer om als groep mee te gaan doen vervolgt hij. Samen praten de twee mannen nog even over hun motivaties en wat er allemaal moet gaan veranderen. Voor nu lijkt het erop dat het vredesbankje zijn werk doet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *