Mike geniet met volle teugen van zijn vakantie

Mike geniet met volle teugen van zijn vakantie

Sinds gisteren is er een hoop gedoe in de groep. Tijdens de vergadering is kamp JMJ aangesproken op hun gedrag en dit is bij Mike niet in goede aarde gevallen. Hij heeft daarom besloten met vakantie te gaan en niets meer te doen. Vandaag legt hij aan Hiske uit hoe het zit. Ik heb lekker vakantie nu. En ik geniet met volle teugen. Jullie zijn met zijn veertienen, succes voegt hij eraan toe. Volgens Mike heeft hij deze keuze gemaakt omdat de groep totaal geen waardering heeft voor wat hij doet in Utopia 2. Hiske luistert rustig naar zijn verhaal en heeft dan een antwoord voor hem. Hoe de groep nu in elkaar zit, dat gaat niet werken voorspelt ze. Mike is het met haar eens maar is niet van plan om er iets mee te doen. Hiske probeert op hem in te praten en geeft aan dat het ieders verantwoordelijkheid is om de goede sfeer in de groep terug te brengen. Jij hebt hier zoveel neergezet, jij hebt daadkracht gaat ze verder in de hoop dat Mike weer mee wil werken aan de groep. Maar Mike is niet om te praten en wil gaan genieten van zijn rust. Ik ga lekker op vakantie besluit hij dan ook stellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *