Adriaan vraagt Shelley om niet op John te stemmen

Adriaan vraagt Shelley om niet op John te stemmen

Adriaan probeerde John ervan te overtuigen dat hij ervoor gaat strijden dat John niet uit Utopia 2 wordt gestemd, mogen er stemmingen komen. Shelley hoort dit gesprek vanuit de caravan en kan niet geloven dat Adriaan opeens zo aardig is tegen John. Hoezo dat? Bedoel je dat sarcastisch vraagt ze aan Adriaan. Adriaan legt uit dat als er stemmingen komen en bewoners besluiten op John te stemmen, dat het een loze stem is. Hij gaat toch wel uit zichzelf weg vermoedt Adriaan namelijk. Adriaan vraagt Shelley dan ook om niet op John te stemmen mocht deze kans komen. Je mag zelfs op mij stemmen, maar niet op John benadrukt hij. Maar of Shelley dat ook echt gaat doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *