John is niet meer van plan te bouwen in Utopia 2

John is niet meer van plan te bouwen in Utopia 2

John heeft al zijn bouwplannen van het prikbord gehaald nadat hij boos is geworden op Adriaan. Op deze nieuwe dag probeert Adriaan contact te leggen met John, maar dit gaat niet helemaal goed. Ongeacht of je me nou aardig vindt of niet, vind ik je toch belangrijk voor Utopia probeert Adriaan. John loopt steevast door en wil niks weten van wat Adriaan te zeggen heeft. Ik heb al mijn bouwplannen weggehaald, jullie moeten een andere bouwer zoeken voegt hij eraan toe. Adriaan belooft hem op zijn beurt om ervoor te gaan strijden dat John blijft en dat niemand op hem gaat stemmen. Ik ga er alles aan doen om te zorgen dat jij hier blijft verzekert hij. John besluit deze woorden te negeren. Je moet gewoon een andere bouwer zoeken sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *