Brandon heeft geen vertrouwen meer in Gerrit

Brandon heeft geen vertrouwen meer in Gerrit

De financiële problemen in Utopia 2 blijven aanhouden. Dit leidt tot een heftig gesprek tussen Brandon en Gerrit. Tijdens dit gesprek vraagt Gerrit Brandon op de man af of hij hem vertrouwt met de financiën. Nee, 80 procent antwoordt Brandon hierop. Gerrit snapt niet waarom Brandon hem niet vertrouwt. Hij is van mening dat hij nog nooit iets fout heeft gedaan. Brandon heeft echter gegronde redenen. Soms ga je alleen naar de kluis, ga je ‘m alleen openen, dit en dat. Zit je met Shelley dingen te openen legt hij zijn wantrouwen uit. Gerrit denkt dat dit iets is in Brandon zijn hoofd, wat bij hem tussen de oren zit omdat hij hem niet vertrouwt. Want heel eerlijk, ik heb streken maar ik zou nooit, maar dan ook nooit iets met de financiën doen zodat het beter voor mij uitkomt. Dat ik cijfertjes ga veranderen, want nee, dat is mijn vakgebied. Dat vind ik leuk, daar kom ik hier voor verdedigt Gerrit zichzelf. Brandon is echter nog steeds niet overtuigd. Geloof jij Gerrit of heeft Brandon een punt volgens jou?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 07:44

    Brandon is zelf verkeerd bezig, hij houdt stiekem geld achter, ik zou Brandon eruit gooien die is niet te vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *