De bewoners van Utopia 2 houden een cratieve avond

De bewoners van Utopia 2 houden een cratieve avond

De bewoners bereiden zich samen voor op de open avond die op 28 juli plaatsvindt. Hiske en Christel organiseren tijdens de open avond een improvisatie theater en de bewoners krijgen vanavond de kans om hiervoor auditie te doen. Hiske en Christel die helemaal in hun rol zijn, nemen samen het voortouw en verzamelen de bewoners. Adriaan, Shelley en Brenda beginnen. Het drietal, begeleidt door Adriaan, laat een goocheltruc zien. Vervolgens is het de beurt aan Joaquin, Gerrit en Sanne. Joaquin leest een gedicht voor, terwijl Sanne en Gerrit uitbeelden welke gevoelens hierbij passen. Ten slotte is het de beurt aan Manon en Jessie. De twee voeren samen een gedicht op. Het is aan de kijkers om de naam van het gedicht te raden. De bewoners hebben een gezellige avond gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:23

    Zie je wel dat deze groep ook leuk kan zijn, sommige deden niet mee zoals John en Mike die worden dus ook helemaal niet gemist, van mij mogen die twee onruststokers de poort uitgestemd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *