De bewoners van Utopia 2 staan in het rood

De bewoners van Utopia 2 staan in het rood

Het eten en drinken is al sinds het begin een veelbesproken onderwerp in Utopia2. Ook Shelley heeft hier nu wat over te zeggen. Ze vertelt met Adriaan dat ze nooit had verwacht dat er nu al bier en wijn gedronken zou worden. Net als Adriaan is zij hier binnengekomen met een minimalistische gedachtegang. Ik had rekening gehouden dat we hier op rijst zouden moeten leven geeft ze verder aan. Adriaan vindt het van de zotte dat er zoveel geld uitgegeven wordt, ze staan nu zelfs al iets in de min vanwege een binnengekomen rekening. Wel vindt Shelley dat de bewoners af en toe wel eens beloond mogen worden, bijvoorbeeld met een stukje vlees. Sommige mensen hebben gewoon behoefte aan ijzer, aan vlees vindt ze. Dat zit tussen je oren. Een mens is niet gemaakt om vlees te eten gaat  Adriaan verder. Waarom moet een beloning altijd geld kosten? vraagt hij zichzelf hardop af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:20

    Helemaal eens met Adriaan, veel verse groenten eten is beter dan vlees, in diverse groenten zit genoeg ijzer, Maar bier, wijn enz is totaal niet nodig in Utopia dan had je net zo goed gewoon thuis kunnen blijven. Het is gewoon een nabootsing van de buitenwereld en dat is toch niet de bedoeling van Utopia 2. Echt jammer dat dit zo moet lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *