De pers komt langs in Utopia 2 omdat de groep nu compleet is

De pers komt langs in Utopia 2 omdat de groep nu compleet is

De bewoners ontdekken dat er een brief in de brievenbus ligt en al snel wordt de groep bij elkaar geroepen. Gerrit opent de brief terwijl iedereen zich om hem heen verzameld. In de brief wordt nogmaals vertelt dat er door de droogte een verhoogde kans is op brand. Daarom mag er geen open vuur gemaakt worden. De bewoners hebben hierover al eerder een brief ontvangen, maar worden bij deze er nogmaals aan herinnert. De bewoners luisteren aandachtig naar Gerrit, wanneer hij klaar is met voorlezen gaat iedereen zijn eigen weg.

Niet veel later komt er pers in Utopia. Nu de bewoners met z’n vijftienen zijn is de groep compleet. De bewoners zijn druk bezig met het bouwen aan Utopia 2 wanneer er twee mannen het terrein op komen lopen. Manon en Jessie ontvangen de mannen. De mannen zijn fotografen van SBS en komen de bewoners op de foto zetten nu zij compleet zijn. Vandaag is de dag dat jullie compleet zijn en een foto krijgen zegt een van de fotografen. Jessie is blij met de fotografen en besluit zich direct om te kleden voor de fotoshoot. Al snel wordt de groep bij elkaar geroepen en wordt er uitgelegd wat de bedoeling is. Terwijl de mannen beginnen met de shoot zijn de vrouwen druk in de weer met het klaarmaken voor de fotoshoot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *