De vrouw van John motiveert hem om in Utopia 2 te blijven

De vrouw van John motiveert hem om in Utopia 2 te blijven

Mike haalt een brief uit de brievenbus. Mike ziet dat de brief aan John gericht is en loopt direct naar hem toe. Wanneer John de brief in handen heeft, wordt hij erg stil. Samen met Mike zoekt John een rustig stukje op en opent hij de brief. De vrouw van John heeft hem een brief geschreven, waarin motiverende woorden staan. Ze vindt dat hij het goed doet in Utopia 2 en hier hoort. Wanneer John de brief leest wordt hij emotioneel. Hij lijkt duidelijk aangeslagen. Maatje Mike staat hem bij en vertelt dat de boodschap duidelijk is. John besluit het advies van zijn vrouw op te volgen, en te gaan knallen in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *