Sanne is woest op Jessie, ze vertrouwt haar niet meer

Sanne is woest op Jessie, ze vertrouwt haar niet meer

Toen de groep allemaal bij elkaar zat, heeft Jessie gebruik gemaakt van het moment. Ze heeft vertelt dat ze hamburgers heeft bestelt, van haar verdiende geld. De groep reageerde enthousiast maar Sanne lijkt minder onder de indruk. Boos loopt ze weg. Stelletje idioten zegt ze hardop. Ze snapt niet dat de hamburger zijn besteld. Wanneer ze Gerrit tegenkomt vraagt ze of hij hiervan afwist maar hij ontkent dit. Die Jessie is dus ook niet meer te vertrouwen zegt Sanne in zichzelf. Ze lijkt niet te kalmeren en uit al haar frustraties. En spreekt af straks rustig te praten met Shelley, om haar ei kwijt te kunnen.

Als Sanne en Timothy wat later samen zijn, spreekt Sanne haar frustratie uit. Er worden alleen maar messen in mijn rug gestoken zegt Sanne woest tegen Timothy en Shelley, lik mijn reet voegt ze eraan toe. Ze lijkt het ook niet eens te zijn met de groepjes die gevormd worden. Flikker toch op, en maar janken. Ik ben er zo klaar mee benadrukt ze. Shelley luistert Sanne aan, die volledig door het lint gaat over JMJ. Toch snapt Shelley niet waar Sanne zich zo druk om maakt. Sanne lijkt niet te horen wat Shelley zegt en raast door over haar frustraties. Zal Sanne nog rustig worden vanavond?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *