Hiske ontdekt dat er geld achter gehouden wordt

Hiske ontdekt dat er geld achter gehouden wordt

Wanneer Hiske de kas aan het tellen is maakt Jessie een opmerking die niet lekker ontvangen wordt. Het geld van de shirtjes heeft Mike toch nog wel vraagt Jessie aan Hiske en Christel. Waarom moet dat apart vraagt Hiske. Houden jullie daar geld? Jessie legt uit dat zij hadden afgesproken dat het geld van de shirtjes apart zou worden gehouden, zodat zij dit in hun handeltje kunnen investeren. Het staat in de notulen gaat Jessie verder. Hier weten de dames echter niks van. Vind ik niet netjes reageert Hiske duidelijk geïrriteerd. Hiske en Jessie belanden vervolgens in een hevige discussie. Je hoeft nu niet boos te worden zegt Jessie die van geen kwaad bewust is. Maar het kwaad lijkt al geschiet. Ik ga toch ook geen geld ergens anders bewaren? reageert Hiske. Ik vind dat ik daar best boos over mag worden voegt ze eraan toe. En na deze woorden besluit Hiske het gesprek te verlaten.

Maar daarmee is de rust niet wedergekeerd, Hiske lijkt op oorlogspad te zijn. Ze besluit langs de andere bewoners te lopen om te vragen of zij iets weten van de afspraak dat er geld achtergehouden mag worden. Zoals Hiske al dacht, kan niemand dit beamen en dat zit haar niet lekker omdat Jessie zegt dat dit in een vergadering is afgesproken. Wanneer Jessie ziet wat Hiske aan het doen is, vraagt ze haar om niet op oorlogspad te gaan terwijl de familie van Mike op bezoek is. Dit begrijpt Hiske wel en ze besluit zichzelf voor nu te kalmeren. Terwijl Hiske zichzelf probeert te kalmeren neemt Mike afscheid van zijn familie. Wanneer de familie de poort uitloopt spreekt Jessie Mike aan over wat zich zojuist heeft afgespeeld. Mike geeft aan dat hij zal doen alsof hij niks van de discussie af weet. Het staat toch in de notulen? Wij hebben daar recht op gaat Mike verder. Daarnaast heeft Mike als verrassing al vlees besteld van het geld dat zij verdiend hebben van de polo’s. Hoe zal het team van de financiën hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 152    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *