Kip Koos is weer terug in Utopia 2

Kip Koos is weer terug in Utopia 2

De bewoners misten een paar dagen een mede bewoner. Kip Koos voelde zich niet kiplekker, wat de bewoners heeft doen besluiten om de dierenambulance te bellen. Wanneer de poort opengaat en er opeens een ambulancebroeder met Koos binnenloopt, kan verzorger Sanne haar geluk niet op. Koos is weer terug roept ze enthousiast. Sanne gaat de ambulancebroeder voor naar het kippenhok waar Koos zich weer tussen de andere kippen wordt vrijgelaten. Ze hebben bij de vogelopvang gekeken maar daar zagen ze eigenlijk niks geks vertelt de ambulancebroeder. De bewoners zijn heel blij dat Koos weer terug is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *