Hoe is de eerste nacht van Joaquin verlopen?

Hoe is de eerste nacht van Joaquin verlopen?

Gisteren werden de bewoners verrast met de komst van de vijftiende bewoner. Joaquin wandelde Utopia 2 binnen en werd door de rest van de groep met open armen ontvangen. Zijn eerste nacht heeft hij doorgebracht in de caravan. Wanneer hij wakker wordt en wat kleren aan heeft getrokken, begint hij een gesprek aan met Sanne. Joaquin vertelt dat hij het gevoel heeft dat de sfeer heel fijn is in de groep. Dat dacht ik meteen toen ik binnenkwam legt hij uit. De nieuweling vindt het netjes hoe iedereen op dit moment met elkaar omgaat. Na een kort gesprek met Sanne gaat hij naar buiten waar hij Christel tegen het lijf loopt. Christel vraagt hoe hij geslapen heeft en Joaquin geeft aan dat hij een goede nachtrust heeft gehad. Ik heb lekker geslapen zegt hij met een glimlach op zijn gezicht. Het lijkt erop dat Joaquin een prima eerste nacht heeft beleefd in Utopia 2. Hoe zal het hem vandaag vergaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *