John ergert zich aan de manier waarop Christel eieren kookt

John ergert zich aan de manier waarop Christel eieren kookt

Als Brenda en John in de caravan staan, ziet John een pannetje staan met drinkwater, waarin eieren zijn gekookt. Dit schiet bij hem in het verkeerde keelgat omdat hij vindt dat je voor het koken van eieren prima water uit de vijver kunt gebruiken. Als hij hoort dat Christel de schuldige is, doet hij zijn beklag bij Brenda. Waarom doet ze dat nou weer? zucht hij boos. Dat heeft Christel weer gedaan. We moeten een beetje zuinig doen met water vervolgt hij geïrriteerd. Brenda is het wel met John eens. Eieren zitten in een schil en kunnen dus prima in vies water gekookt worden, is haar conclusie. John moppert ondertussen nors verder. Daar word ik zo moe van besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *