Hoe is het evenement “jongens tegen de meisjes” verlopen?

Hoe is het evenement “jongens tegen de meisjes” verlopen?

Gisteren kwamen bezoekers speciaal kijken naar de strijd tussen de mannelijke en de vrouwelijke bewoners. De bewoners spelen allerlei spelletjes tegen elkaar, waaronder zo snel mogelijk spijkers in een plank slaan. Aan de poort rekenen de bezoekers hun entreegeld af. Vrolijk neemt Hiske het geld aan. De bezoekers worden vervolgens naar de tribune begeleid. Nu is het wachten op de grote wedstrijd. Als de strijd tussen de jongens en de meisjes is geëindigd is, is de winnaar bekend. Bij de estafetterace waarbij de bewoners moesten hordelopen en moesten zwemmen in het water van Palma Beach, hebben de mannen gewonnen. Na de race volgt er een zwemwedstrijd en een worstelwedstrijd. Uiteindelijk worden de manen tot winnaars gekroond. Dit wordt uitbundig gevierd door de mannelijke bewoners van Utopia 2. Nu het evenement is afgelopen kunnen de bezoekers langs bij de kraampjes om hun haar te laten knippen of om iets leuks te kopen.

Als de bezoekers weer vertrokken zijn gaan Gerrit en Jeffrey het opgehaalde geld van de Tikibar tellen. Er is flink wat gedronken en daarom duurt het even voordat al het geld geteld is. Ja, 130,50 euro zegt Gerrit als hij het nogmaals gecontroleerd heeft. Jeffrey kan het bijna niet geloven. We hebben de honderd gehaald zegt hij blij. Jeffrey geeft Gerrit een boks. Ook Gerrit lijkt blij te zijn met het verdiende geld.  De twee bespreken ook nog hoe het evenement is verlopen. Ze zijn zeer tevreden over hoe het evenement is verlopen. Ze hebben veel geld verdiend met de entree, de tikibar en de pannenkoekenverkoop. Ook de JMJ heeft voor ongeveer 100 euro aan spullen verkocht. Het liep ook gewoon lekker complimenteert Jeffrey Jessie. Mooi met die pauze tussendoor, dat heb je goed bedacht voegt hij eraan toe. Toch vindt Jessie dat niet alleen zij credits verdient. Nee, jij. Wij samen reageert Jessie. Het lijkt erop dat de twee samen een goed team vormen en steeds closer worden. Het was in ieder geval een goed evenement!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *