Sanne is klaar met Jessie, ze vindt haar bazig

Sanne is klaar met Jessie, ze vindt haar bazig

Nadat John en Mike gisteren hadden afgezegd voor het evenement wat vanavond plaatsvindt was Jessie teleurgesteld in de twee. Mike had echter het gevoel dat alles inmiddels was uitgepraat. Wanneer hij op deze nieuwe dag naar Jessie gaat, blijkt dit echter niet het geval. Jessie vraagt hem om zich stil te houden tijdens het evenement. Ze vertelt Hiske later zelfs dat ze liever heeft dat hij helemaal niet komt. Ook tussen Sanne en Jessie loopt het even niet zo lekker. Terwijl Sanne de was aan het doen is, spreekt Jessie haar aan. Ze vindt dat Sanne bezig moet voor het evenement. Hier is Sanne echter niet van gediend. Wat later zegt ze daarom af. Ze wil niet meer achter de kraam staan vanavond. Ze is zo’n bazig typetje. Ik vind dat zo, zo, zo naar. Ik ben daar zo klaar mee, ik wil gewoon lief doen met z’n allen zegt Sanne gefrustreerd tegen Shelley. Zal alles nog goed komen voor vanavond?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *