Sanne en Joaquin groeien steeds dichter naar elkaar toe

Sanne en Joaquin groeien steeds dichter naar elkaar toe

Terwijl Sanne de was in Utopia 2 aan het doen is, komt Manon bij haar staan. Ze merkt op dat Sanne wel echt een beetje een huisvrouwtje is en hier blij van wordt. Ja ik kan daar echt heel gelukkig van worden. Terwijl ik thuis echt een bloedhekel aan had. Ik weet niet. Ik heb nu gewoon geen telefoon en ik merk nu gewoon dat ik dit eigenlijk superleuk vind, om voor mensen te zorgen zegt Sanne. Vervolgens zegt ze voorzichtig dat Joaquin bij haar is komen liggen deze ochtend. Dus ik heb zijn rug gekriebeld legt ze verder uit. Manon kijkt haar vragend aan. Nee, nee, het is gewoon leuk. Gezellig benadrukt Sanne. Het lijkt er dus op dat Sanne en Joaquin steeds meer naar elkaar toe groeien, zal er iets ontstaan tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *