Jessie flipt tijdens de vergadering

Jessie flipt tijdens de vergadering

Tijdens de vergadering zit Jessie iets behoorlijk dwars. Ze begrijpt namelijk niet dat de ogen nu zo gericht zijn op John en Mike terwijl de vergadering voor Hiske was bedoeld. Weet je wat ik jammer vindt zegt Jessie wanneer zij haar mening mag geven over de vergadering. Er wordt alleen maar negatief gepraat over dat kamp zegt ze doelend op kamp JMJ. We gaan nu met z’n allen zitten voor jou Hiske en er wordt alleen maar afgereageerd op ons zegt ze wijzend naar Mike en John. Ik loop niet voor hun, ik werk niet voor hun, maar ik geef om hun schreeuwt Jessie tegen de groep. Ze is duidelijk overstuur en vindt het niet eerlijk dat de hele groep op dit moment over hen heen valt. Als dat jullie dwarszit, gooi dat op tafel slaat ze met de vuist op tafel. Maar doe dit niet naar aanleiding van dat wat Hiske mededeelt. Hiske, je weet dat ik jou vertrouw maar ik kap hiermee zegt ze voordat ze van de vergadering wegloopt. Schijnheilige k*t lui mompelt ze daarna in zichzelf onderweg naar haar tent.

Nadat Jessie woedend is weggelopen uit de vergadering, loopt ze verdrietig en boos richting haar tentje. Loop ik toch weg, het boeit me geen reet mompelt ze in zichzelf. Ze zijn gewoon bang. Lekker een mes in mijn rug gaat ze verder, terwijl haar stem langzaam breekt. Jessie lijkt helemaal klaar te zijn met de groep en heeft even een moment voor zichzelf nodig. Ik ben er helemaal klaar mee zucht ze, waarna ze in haar tent gaat liggen huilen. Niet veel later komen John en Mike naar haar toe, om te vragen hoe het met haar gaat. Jessie lucht haar hart over de groep. Ze voelt zich enorm aangevallen en is daar erg verdrietig over. John en Mike proberen op haar in te praten en haar te troosten. Langzaamaan lijkt Jessie wat te kalmeren en gaan de drie over op een normaal gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *