Mike zondert zich af van de groep en klimt de boom in

Mike zondert zich af van de groep en klimt de boom in

Na de vergadering waarin Mike gezegd heeft dat hij voor zichzelf begint, besluit de allereerste bewoner een drastische maatregel te nemen. Nadat hij Jessie heeft getroost, vertelt hij tegen Brandon en Jeffry dat hij de boom in gaat. Ik meen het serieus. Ik klim zo die boom in, doe niks meer en ga vanuit daar naar iedereen kijken zegt hij stellig. Brandon en Jeffry kijken hun mede bewoner ietwat ongelovig aan, maar Mike voegt de daad bij het woord en klimt naar boven. Heerlijk hier roept hij naar beneden als hij op een tak is gaan zitten. Jeffry denkt er het zijne van. Hij is gek besluit hij lachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *