Jessie lucht haar hart, ze voelt dat er mensen tegen haar zijn

Jessie lucht haar hart, ze voelt dat er mensen tegen haar zijn

Hiske en Jessie kunnen het al sinds het begin goed met elkaar vinden. Ondanks dat de groep nu overhoop ligt, zoeken de twee elkaar toch op. Hiske heeft namelijk het gevoel dat het niet helemaal lekker gaat met Jessie en vraagt wat er is. We zien de goede dingen niet van meer van iedereen legt Hiske uit. Jessie is het helemaal met haar eens en lijkt gek te worden van de negatieve sfeer. Daarnaast vindt zij het vervelend dat de groep zich tegen haar, Mike en John keert, Ik voel dat er mensen tegen mij zijn voegt ze eraan toe. En geeft aan dat ze het graag ziet veranderen maar ze zelf ook de mensen links laat liggen. Toch denkt Jessie dat de oplossing ligt in de manier van denken. Volgens haar moet iedereen positief denken en waardering naar elkaar hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *