De groepsactiviteit van Shelley is een succes

De groepsactiviteit van Shelley is een succes

De sfeer in Utopia 2 is momenteel niet bepaald gezellig. Eerder bedacht Shelley daarom een groepsactiviteit. Helaas is het niet gelukt dat iedereen mee doet maar de bewoners die wel meedoen hebben er gelukkig veel zin in. Shelley heeft een parcours uitgezet die de bewoners een voor een af moeten leggen. De bewoners moeten dit zo snel mogelijk met een lepel in de hand, waar ze een steen op moeten balanceren, afleggen. De bewoner met de snelste tijd wint. Alle deelnemers zijn ontzettend fanatiek en het lijkt erop dat Shelley de groep heel even hechter heeft gekregen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *