Sanne weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor mede bewoner Joaquin

Sanne weet niet wat ze moet met haar gevoelens voor mede bewoner Joaquin

Sanne vindt het moeilijk om haar gevoelens onder controle te houden en uit dit bij Manon. Sanne heeft namelijk een oogje op Joaquin. Ik ga hem zo meteen bodypainten. Met een blaadje ervoor… Nee, joh reageert Manon lachend. Ondanks dat Sanne het heel leuk vindt, schiet ze toch weer in de verdediging. Hij is 29, doe normaal. Manon vindt dat het niet uitmaakt. Hij wordt 30, ik ben 19 zegt Sanne met twijfels in haar stem. Ben je dingen aan het bedenken waarom het niet kan? Ga je dan negatieve punten opschrijven? vraagt Manon aan haar verliefde mede bewoner . Lachend geeft ze juist toe. Haha, die heb ik niet. Samen bedenken ze vervolgens nog een reden waarom Joaquin wél een oogje heeft op Sanne. Ze komen tot de conclusie dat hij Sanne als enige thee heeft gebracht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *