John en Mike bespreken hun toekomstplannen voor Utopia 2

John en Mike bespreken hun toekomstplannen voor Utopia 2

Afgelopen avond zit John nog even rustig op een bankje een shaggie te draaien. Ik wil snel mogelijk een mailtje sturen naar een bouwblad vertelt Mike die er ondertussen bij komt zitten. Dat wij op de foto gaan als maten van de bouw. Dat we daar geld mee binnenhalen voegt hij eraan toe. John vindt dat een goed idee. Adriaan vertelde vandaag tegen hem dat hij hem erg nuttig vindt bij de bouw. Toch kan Adriaan niet op dezelfde vriendelijke woorden van John van rekenen. Zoek het uit man gaat John verder over Adriaan. Hij komt er nog wel achter. Die gaat gewoon wieberen benadrukt hij. En legt uit dat hij een beetje starrig is. Hij heeft me al een paar keer dingen geflikt gaat hij verder tegen Mike. Het valt Mike op dat er mensen zijn die een afkeer hebben tegen de eerste vijf bewoners. John laat weten dat hij ook niet weet waarom dat zo is.  Mike weet in ieder geval wel dat hij met John voor zichzelf wil beginnen. Daar lijkt John wel oren naar te hebben. De twee besluiten het onderwerp verder te laten rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 83    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *