Mike heeft een grandioos idee om achter iemands rug om geld te verdienen

Mike heeft een grandioos idee om achter iemands rug om geld te verdienen

Een nieuwe dag is alweer aangebroken en John en Mike zijn al bezig met het bedenken van plannen om geld te verdienen. Opeens heeft Mike een, naar eigen zeggen grandioos idee. Achter iemands rug om ga ik geld verdienen hier zegt hij. Hij wil kleine bakjes maken, open kistjes waar hij wat grond van Utopia 2 en zaadjes van Jessie in wil stoppen. Deze wil hij vervolgens verkopen voor één euro per stuk. John vindt dit een top plan een heeft ook nog een aanvulling hierop. Of je moet gewoon kleine plantjes uit de grond trekken en die duw je erin. Utopiaans plantje voegt hij eraan toe. Hij doelt hiermee op de plantjes van Adriaan. Zal dit plan slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *