John en Mike zonderen zich verder van de groep af en houden een privé etentje

John en Mike zonderen zich verder van de groep af en houden een privé etentje

Nadat John en Mike al afwezig waren tijdens de vergadering, zonderen ze zich nu tijdens het eten ook weer af van de groep. De twee benutten deze tijd goed en bespreken de andere bewoners uitvoerig onder het genot van een knakworstje. John begint met de mededeling dat Joaquin naar hem toekwam met een voorstel over het bouwen. Maar John ziet dit nog steeds niet zitten en heeft gezegd dat ze echt op zoek moeten naar een nieuwe bouwer. Mike heeft gehoord dat ze John ook in het financiën team willen hebben. Ook geeft hij aan dat niemand bij hem is langsgekomen. Ze willen allemaal met jou zakendoen hè vervolgt Mike lachend. Maar John ziet ook in het financiën team gaan niet zitten. Hij heeft het al een keer zelf voorgesteld en toen stak iedereen zijn vinger op dat het niet mocht. Denk jij nog dat ik dan nog met hangende pootjes terugkom? Nee gaat John verder. Ook vinden de twee het beiden jammer dat Brandon er op deze manier uit gekickt wordt. Ze vinden dat hij niks heeft fout gedaan. Het is een naaistreek van Gerrit. Die jongen heeft meer hersenen in zijn kop zitten dan die hele Gerrit bij elkaar vervolgt John. Mike sluit zich hierbij aan misschien wel meer dan wij allemaal bij elkaar. De mannen ronden zo langzaam hun gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 21:34

    Zitten ze weer stiekem te doen zeg die twee, van mij mogen ze er allebei uit, zij zijn degene die de sfeer behoorlijk verpesten. Joaquim kan waarschijnlijk heleboel doen in de bouw, maar hij krijgt de kans niet eens van John om het te laten zien. Als ik de groep zou zijn zou ik deze twee figuren gewoon lekker gaan negeren en dan bouwmaterialen bestellen en gereedschap zodat ze zelf aan de slag kunnen. Eerst beton storten en dan het houten geraamte gaan maken. Kunnen ze best wel zonder Mike en John.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *