Jessie is gefrustreerd omdat John en Mike niet meer mee willen doen met een aankomend evenement

Jessie is gefrustreerd omdat John en Mike niet meer mee willen doen met een aankomend evenement

Vanwege de spanningen in de groep en het missen van het groepsgevoel, zijn John en Mike afgehaakt voor het evenement van zaterdag. Hier is Jessie niet bepaald blij mee. Nu ben ik al twee weken lang bezig met een evenement en nu moet ik eigenlijk alles weer switchen omdat jullie allebei niet meedoen zegt ze duidelijk gefrustreerd. Dus dan is het toch ook geen team benadrukt ze. Mike geeft op zijn beurt aan dat dit ook een gevolg is van het feit dat Adriaan hen een tijdje terug heeft laten vallen en de twee met Fittopia ook laat vallen. En vindt het wel jammer dat hij hierdoor Jessie in de steek moet laten. Maar het is wel gek als ik van de week zeg dat ik niet meedoe en dan ineens wel meedoe gaat hij verder. Jessie vindt dit op haar beurt geen goede reden. Dan vind ik het jammer dat twee mensen waar ik hier om geef, mij een soort van laten zitten eigenlijk zegt ze. Mike loopt weg en Jessie blijft geïrriteerd achter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 21:38

    Nou leert Jessie de ware John en Mike kennen. Dat er geen groepsgevoel is komt mede door deze twee personen. Ik hoop dat haar ogen eindelijk eens open gaan. Deze twee doen dus niet mee met het evenement en hebben daar dus ook niets te zoeken, blijf dan maar lekker in jullie eigen onderkomen zitten. Wat een stelletje mafketels zeg die twee. Echt walgelijk gewoon. En dan makkelijk de schuld aan Adriaan geven, kijk eerst eens lekker naar je zelf allebei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *