Mike ziet de rol van koning in Utopia 2 wel zitten

Mike ziet de rol van koning in Utopia 2 wel zitten

Mike is sinds een paar dagen op vakantie in Utopia 2. Hij heeft het gevoel gekregen dat mensen hem uitmaken voor leugenaar maar dat pikt Mike niet. In een gesprek met Joaquin vertelt hij wat hij in Utopia 2 allemaal voor elkaar heeft gekregen. Genieten is ook belangrijk benadrukt  Joaquin. Hij heeft kennelijk het idee krijgt dat Mike dit af en toe vergeet. Als de koppen maar allemaal dezelfde kant op staan reageert Mike. En voegt eraan toe dat hij echt niet per se de leider wil zijn in Utopia. Want dat ben ik niet vervolgt Mike. Dat zijn we allemaal. Jij ziet jezelf eigenlijk meer als koning antwoordt Joaquin met een lach. Mike denkt hierover na en komt dan tot de conclusie dat dat hem wel leuk lijkt. Een eigen empire denkt hij hardop. Joaquin wil Mike direct even uit deze waan halen. Daar ben ik dan weer niet voor, want een koning staat wel boven de rest zegt hij. Onze koning gaat toch ook gewoon naar de kroeg antwoordt Mike met een grote glimlach op zijn gezicht. Toch zegt Mike zich niet te willen vergelijken met een koning.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 21:42

    Zoveel heeft Mike echt niet gedaan hoor in Utopia 2 alleen de stenen gelegd, mede doordat Adriaan van hout een apparaat had gemaakt dat het makkelijker maakte om grote hoeveelheden stenen in één keer te sjouwen. Maar dat vergeet deze flapdrol gewoon. Alles draait om Mike om te kotsen deze vent wordt volwassen man net als John nog zo’n klein kind verschrikkelijk gewoon. Altijd maar dat gedreig dat hij Utopia gaat verlaten als hij zijn zin niet krijgt, bah, nog erger dan een klein kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *