Moet het financiële team in Utopia 2 worden vervangen?

Moet het financiële team in Utopia 2 worden vervangen?

Tijdens de meeting van vandaag had Hiske een aantal vragen voor de groep. Deze vragen hadden grotendeels te maken met de financiën en het financiële team. We hebben natuurlijk een best wel een roerige week gehad en mijn plek op de financiën ga ik ter discussie stellen begint ze. En legt uit dat ze het gevoel heeft dat de groep geen vertrouwen heeft in het huidige team, omdat er allemaal potjes zijn op verschillende plekken. Ze wil dit graag allemaal op één plek hebben en vraagt zich af hoe het team dit wil realiseren. Ook wil ze graag weten wat er met het geld gebeurt dat wordt geïnvesteerd door familieleden van de bewoners. Deze laatste vraag is snel beantwoord. Iedereen is het erover eens dat het geld naar de gezamenlijke pot moet. De vraag over de verschillende potjes leidt tot iets meer discussie. Maar vooral de directe vraag aan Sanne, wil jij dat deze drie mensen op de financiën blijven? Ja of nee? zorgt voor spanningen in de groep. John vindt niet dat je zoiets zomaar in de groep kunt gooien. Ze besluiten om hier later vanavond een op een op terug te komen bij het financiële team. Welke kant zal het opgaan met het financiële team?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *