Nieuweling Timothy weet al wie hij weg gaat stemmen tijdens een eliminatie

Nieuweling Timothy weet al wie hij weg gaat stemmen tijdens een eliminatie

Sinds de komst van Timothy lijkt Adriaan zich op zijn gemak te voelen. Timothy kan het vanaf zijn binnenkomst al goed met Adriaan vinden en spreekt dit uit naar hem. Wanneer de twee elkaar weer tegen komen bespreekt Timothy zijn gevoel over de stemmingen bij Adriaan. Als er stemmingen komen, dan stem ik Brandon eruit zegt Timothy hardop tegen Adriaan. Hij bevestigt dat hij Adriaan vertrouwt. Andersom geldt dit ook voor Adriaan. Je kan mij volledig vertrouwen en ik vind jou echt een persoon die in de groep past benadrukt hij. Zal deze band tussen de twee blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *