De karaokeavond in Utopia 2 was een groot succes!

De karaokeavond in Utopia 2 was een groot succes!

Afgelopen avond vond er een evenement plaats in Utopia 2, de karaokeavond. In deze samenvatting lees je terug hoe het verlopen is.

Zowel de bewoners als de bezoekers lijken zich vol op te vermaken. De vrouwen trakteren het publiek op een optreden en iedereen gaat los! Ze zingen een liedje van de Spice Girls en dansen vrolijk om elkaar heen. Even later is het de beurt aan de mannelijke bewoners, die optreden met een liedje van de Backstreet Boys. Als de vrouwelijke bewoners klaar zijn met hun optreden worden ze door de mannelijke bewoners van het podium af getild af en beginnen zij aan hun optreden. Ze staan stoer naast elkaar te bouncen en zingen uit volle borst. Dat ze de tekst niet helemaal uit hun hoofd kennen en met een spiekbriefje op het podium staan wordt door het publiek voor lief genomen, want hun best doen ze zeker.

Jeffry en Gerrit sloven zich tijdens het feest in het speciaal uit. De twee zingen namelijk liedjes voor Jessie en Shelley. De vrouwelijke bewoners smelten weg tijdens de optredens en waarderen het zeer. Aan het eind van de optredens bedanken zij hun dan ook uitgebreid. Als het feest is afgelopen is het voor de bezoekers weer tijd om mini samenleving Utopia 2 te verlaten. De bewoners beginnen met het opruimen en schoonmaken van het terrein en praten na over de geweldige avond. Ook maakt Hiske de winst bekend. De bewoners zijn hier erg blij mee! Later wordt er bekend gemaakt wat de bewoners hier per persoon aan verdienen. Ze besluiten eerst met zijn allen te proosten op een geweldige avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *