Shelley vindt het allemaal wat snel gaan met Gerrit

Shelley vindt het allemaal wat snel gaan met Gerrit

Na de geweldige karaokeavond gaan Shelley en Adriaan het gesprek met elkaar aan. Shelley en Gerrit groeien steeds meer naar elkaar  toe en Shelley vraagt zich af of het niet te snel gaat. Als alles koek en ei was in je relatie, was je hier ook niet binnen gekomen legt Adriaan uit. Shelley laat weten dat zij zich graag wil openstellen voor Gerrit, maar dat zij dit lastig vindt na een relatie van vier jaar. Adriaan zegt tegen Shelley dat als zij zich goed voelt bij Gerrit, zij vooral voor hem moet gaan. Het gaat om jullie, het gaat niet om ons benadrukt hij. Ik vind het niet moeilijk maar ik vind het heel snel gaan gaat Shelley verder. Ze had niet van zichzelf verwacht dat zij iemand leuk zou gaan vinden in Utopia 2 en weet daarom niet zo goed hoe zij hiermee om moet gaan. Wat gaat Shelley met deze gevoelens doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *