Brenda laat aan Mike weten hoe ze over Shelley denkt

Brenda laat aan Mike weten hoe ze over Shelley denkt

Brenda en Mike lopen samen over het Utopia 2 terrein. Brenda vertelt dat ze trots op zichzelf is omdat zij zich niet heeft laten meeslepen in de spelletjes die enkele bewoners spelen. Mike laat op zijn beurt weten aan Brenda dat dit haar siert. De twee besluiten vanmiddag samen een bedrijfsplan op te stellen. Mike lijkt Brenda echt te willen steunen en motiveert haar om beter haar best te doen. En geeft haar een knuffel en zegt dat het positief is dat ze geen stem van het publiek heeft gekregen. Je hoeft niet bang te zijn, hoor verzekert hij geruststellend. Brenda laat blijken dat ze vooral heel boos is op Shelley. Echt waar meisje, je bent 24 jaar oud, je naait een ander terwijl je een vent thuis hebt en dan ga je tegen mij zeggen dat ik niet eerlijk ben? zegt Brenda boos. Mike legt aan haar uit dat Shelley jaloers is en dat Brenda degene is die een echte Utopiaan is. Zal de bom barsten tussen Brenda en Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lisa at 09:10

    Shelley heeft een flinke eigendunk.Brenda moet zich door haar niet opzij laten schuiven.Ze moet haar plek in de kapsalon blijven opeisen.Shelley moet leren samenwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *