Sanne snapt wel waarom ze een publieksstem heeft ontvangen

Sanne snapt wel waarom ze een publieksstem heeft ontvangen

De stemronde is voorbij en Timothy lijkt ontzettend blij te zijn dat hij niet genomineerd is en in de gevarenzone zit. Hij, Sanne en Gerrit hebben de publieksstem gekregen en dat vindt hij niet erg. Hoe mooi zou het zijn als je hele muur vol zit en je toch blijft schept hij op tegen Sanne. Sanne begrijpt op haar beurt wel waarom er op haar is gestemd. Ik weet wel hoe het komt. Ik ben het broekie die haar bek opentrekt zegt ze. Timothy concludeert dat het publiek stemmen aan mensen heeft gegeven die zich uit durven te spreken. Dit vindt hij opmerkelijk. Ben jij het ermee eens dat Sanne een publieksstem heeft gehad?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *