De eerste Utopia 2 markt beloofd een succes te worden, Adriaan ontvangt leuk nieuws

De eerste Utopia 2 markt beloofd een succes te worden, Adriaan ontvangt leuk nieuws

De bewoners zijn op deze nieuwe dag druk bezig met het organiseren van de eerste Utopiaanse markt. Adriaan zit achter de laptop en ontvangt een leuke mail.’Hoi, graag wil ik bij jullie op de markt komen staan leest Adriaan enthousiast voor. Jessie is heel blij met dit goede nieuws en laat weten dat zij het mailtje zo snel mogelijk gaat beantwoorden. Gaat goed hè! roept Adriaan blij terug. Mocht je erbij willen zijn kun je hier kaartjes kopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *