John is het niet eens met Shelley haar plan om een lingerielijn te starten

John is het niet eens met Shelley haar plan om een lingerielijn te starten

Shelley wil graag haar eigen lingerielijn beginnen en heeft eerder al een fotoshoot gedaan met Gerrit. Shelley wil graag hiermee een nieuwe weg inslaan om geld te verdienen in de mini samenleving. John ziet het alleen niet zitten en geeft aan bij Timothy dat hij het niet eens is met de lingerielijn. Ze doet niets voor de groep, alleen zelfverrijking merkt John verder op. Gisteren kwam Shelley naar mij toe. Ze komt met die namen, welke naam vind jij het mooist? Nou ik zei, ik vind het niets aan. Geen van allen gaat hij verder. Shelley wilde namelijk een naam introduceren voor haar lingerie maar John vindt persoonlijk dat Shelley de naam Utopia in de naam verwerkt moet hebben. Wat heeft dit met Utopia te maken? vraagt hij aan Timothy die zijn schouders ophaalt. En toen liep ze lelijk weg, dus ja… Zoek het dan maar uit eindigt John. Vind jij het lingerie plan van Shelley een goed idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 14:01

    Nee ze wilt van alles doen maar het wordt allemaal niks net zoals haar kapperszaak die ze alleen wilt sorry maar gun een anderen personen ook wat en niet voor je zelf te verrijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *