Merel wordt vaste bewoner en Mick moet Utopia 2 per direct verlaten

Merel wordt vaste bewoner en Mick moet Utopia 2 per direct verlaten

De bewoners mochten een paar dagen geleden twee potentiële bewoners verwelkomen, maar voor één van de twee houdt het avontuur vandaag op. De groep brengt hun stem uit op wie er mag blijven. Ook de premium paspoorthouders hebben een stem uitgebracht.

Mike begint de stemronde af met een korte introductie. Al snel gaat hij de bewoners af om te vragen naar hun stem. We beginnen bij Shelley zegt Mike tegen de groep. Shelley vindt dat Merel mag blijven omdat ze dezelfde interesses hebben. Timothy vindt het moeilijk om te kiezen maar sluit zich ook aan bij Shelley. Merel mag van hem blijven. Zo kiest ook Joaquin voor Merel. Hij heeft minder gevoel voor Mick en gaat puur op zijn gevoel af. Sanne geeft op haar beurt ook toe dat ze het heel moeilijk vindt maar gaat op haar eerste indruk af. Ze vindt dat Merel vrolijk is en een positieve invloed heeft op de groep. Adriaan kiest ook voor Merel, want hij ziet haar als een sterke kracht tijdens evenementen.

Manon kiest voor Mick, terwijl ze eigenlijk meer een klik heeft met Merel. Ze vindt dat Mick meer kwaliteiten kan leveren aan de groep. Ook Brandon stemt op Mick. Hij vond het zelf heel moeilijk maar heeft twee uur geleden een beslissing kunnen nemen. Hij stemt op Mick. Jeffry onderbouwt zijn stem iets meer. Hij vindt Mick een diesel en merkt de laatste twee dagen een enorme vooruitgang. Hij is van mening dat met Mick in Utopia 2 de groep meer compleet is. Zo vindt Brenda ook dat ze een bouwer nodig hebben en stemt op Mick. Christel zorgt voor een wending en kiest voor Merel, net zoals Gerrit, Hiske en Mike. John stemt daarentegen op Mick. Als laatste wordt de publieksstem kenbaar gemaakt. De kijker heeft massaal gestemd en deelt 2 positieve stemmen uit aan Merel. Merel heeft dus al met al 9 stemmen voor en Mick zes. Dat betekend dat Merel vaste bewoner in de mini samenleving wordt en Mick Utopia 2 weer moet verlaten. Merel mag binnenkort besluiten wie van de genomineerden naar huis moet. Ben jij het met de uitslag eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 115    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *