Manon en Brenda zijn niet blij dat Mick Utopia 2 moet verlaten

Manon en Brenda zijn niet blij dat Mick Utopia 2 moet verlaten

Manon en Brenda waren al snel klaar met de stemronde. Echt sneu voor die jongen zeggen de twee vrouwen. Ja, echt niet mee eens gewoon gaat Manon verder. Ja, hij was iemand die Utopia 2 mooi kan maken en dan kiezen we voor gezelligheid voegt Brenda eraan toe. De twee zijn zelf genomineerd en zitten in de gevarenzone en vrezen nu voor de nieuwe vrouwelijke paspoorthouder Merel. De twee hebben namelijk voor Mick gekozen, terwijl Gerrit juist stemde op Merel. Wat gaan ze het komende uur doen om een wit voetje te halen bij Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *