Brandon vindt het moeilijk dat Mick Utopia 2 moet verlaten

Brandon vindt het moeilijk dat Mick Utopia 2 moet verlaten

Merel mag zich officieel bewoner van Utopia 2 noemen en ze is hier duidelijk blij mee. Niet iedereen blij met het vertrek van Mick. Brandon zit in de regen aan de picknicktafel en dit valt Merel op. Ze loopt op hem af en vraagt hoe het met hem gaat. Hij vertelt dat hij het moeilijk vond om Mick te zien gaan en legt uit dat hij een dubbel gevoel heeft. Merel begrijpt dit en zegt dat zij het ook lastig vond om Mick weg te zien gaan. Dat breekt mijn hart voegt ze eraan toe. En vertelt vervolgens dat zij het ook erg lastig vindt om morgen te kiezen welke bewoner Utopia 2 moet verlaten. Brandon laat weten dat hij hoopt dat Merel morgen de juiste keuze maakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *