Timothy wil zes Utopiaanse vertegenwoordigers aanstellen

Timothy wil zes Utopiaanse vertegenwoordigers aanstellen

Een aantal bewoners verzamelen zich in de Mongoolse tent om samen te vergaderen. De reden dat ik jullie heb uitgenodigd is omdat wij naar zes vertegenwoordigers toe willen gaan begint Timothy. En legt verder uit dat zij op dit moment in een democratie leven en dat de bewoners op deze manier niet snel genoeg vooruit gaan. Timothy heeft een plan uitgewerkt voor de zes vertegenwoordigers. Hij legt uit dat Mike met het idee kwam om Utopia 2 in drieën te verdelen, namelijk evenementen, bouw en finance. Dit zijn eigenlijk de drie sleutelnormen van Utopia 2 licht Timothy verder toe. Timothy wil graag Mike en Joaquin verantwoordelijk maken voor de bouw, Hiske en Jessie voor de evenementen en Jeffry en zichzelf voor de financiën. En hij vraagt hen hoe zij deze manier van besturen zien. Ik heb er nog even over nagedacht en ik denk dat we eerst de Utopiaanse markt moeten afwachten reageert Mike. Hij is van mening dat dezelfde bewoners altijd het voortouw nemen en hij vindt dat de overige bewoners zich moeten gaan beseffen dat zij verkeerd bezig zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *