Het gedoe rondom het huisje gaat verder, Sanne is niet blij dat Merel bij haar komt slapen

Het gedoe rondom het huisje gaat verder, Sanne is niet blij dat Merel bij haar komt slapen

Mike en John hebben nieuweling Merel aangeboden om in het huisje te slapen. In het huisje slapen momenteel Jessie, Jeffry en Brenda en hier is nog een vierde plek vrij. Christel en Hiske slapen al een tijdje in een hangmat en daarom vindt Jessie dat er eigenlijk een van hen moet komen slapen. Sanne is daarom ook erg verbaasd, wanneer ze van Merel hoort dat zij hier gaat slapen. Ik ga verkassen zegt Merel blij tegen Sanne. Sanne weet niet wat ze hoort en ze luistert met open mond naar de opmerking van de nieuweling. Ze lijkt duidelijk aangeslagen van dit nieuws en ze gaat direct naar Brenda toe. What the f*ck zegt ze. Brenda geeft aan dat zij, Jessie en Jeffry alle drie niet snappen dat Merel in het huisje komt slapen. Sanne snapt niet dat Merel zich niet bezwaard voelt in deze situatie. Brenda wil zich buiten de situatie houden, maar ze lijkt het ook vervelend te vinden dat Merel in het huisje komt slapen. Zullen de bewoners Merel nog aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *