Jeffry is kwaad door een beslissing van John en Mike rondom het huisje

Jeffry is kwaad door een beslissing van John en Mike rondom het huisje

John en Mike hebben vandaag aan Brenda en Merel vertelt dat zij in het huisje mogen slapen. Jeffry en Jessie zijn hier niet blij mee dit omdat zij graag een plekje voor zichzelf willen hebben. Jeffry besluit daarom om een gesprek met John aan te gaan. Hij legt uit dat hij niet begrijpt waarom Merel ineens in het huisje mag slapen. En vindt dat ze ook ergens anders kan gaan slapen. Hij vertelt zelfs aan John dat hij liever buiten wil gaan slapen dan in het huisje samen met Brenda en Merel. John snapt niet waar Jeffry zich druk om maakt. Je ligt er toch warm? zegt John. Jeffry kan het niet hebben dat er een persoon in het huisje komt te slapen waar hij totaal niet achterstaat. Dat vind ik jammer Jef reageert John. Ik doe het niet concludeert Jeffry geïrriteerd aan het einde van het gesprek. Kan jij de reactie van Jeffry begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *