Brenda zit er doorheen omdat Manon Utopia 2 verlaten heeft

Brenda zit er doorheen omdat Manon Utopia 2 verlaten heeft

Vandaag heeft Manon Utopia 2 verlaten en hier is Brenda erg verdrietig om. Ook Breda was genomineerd en had gedacht dat zij wellicht weggestuurd zou worden. Nu het beseft komt dat haar vriendin weg is, houdt ze het niet droog. Jessie komt bij Brenda zitten en probeert haar gerust te stellen. Nu gaan we knallen he? Brenda geeft aan dat ze graag wil knallen in Utopia 2 maar dat dit haar vandaag echt niet lukt. Ik zit er echt doorheen benadrukt Brenda huilend. Jessie geeft aan dat ze haar verdriet snapt maar dat Brenda ook iemand nodig heeft die haar aanmoedigt. Ik denk dat jij alleen veel sterker bent gaat Jessie verder. Je kan er veel meer uithalen dan dat je de afgelopen tijd hebt laten zien. Brenda geeft op haar beurt aan dat ze het gevoel heeft dat ze zich dubbel moet bewijzen, om de volgende nominatie niet genomineerd te worden. Zal Brenda zich morgen beter voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *