Jessie is niet blij als ze hoort dat Merel bij haar in het huisje wil wonen

Jessie is niet blij als ze hoort dat Merel bij haar in het huisje wil wonen

Mick heeft gisteren Utopia 2 verlaten en dit betekent dat Merel mag blijven als vaste bewoner. Omdat Merel nu mag blijven moet zij een plek vinden waar ze kan slapen. Jeffry en Jessie slapen sinds zij een relatie hebben samen met twee anderen in een huisje maar willen graag hun eigen plekje. Als Jessie hoort dat nieuweling Merel bij hen in het huisje komt slapen, is ze niet blij. Merel komt nu ook in het huisje zegt Jessie geïrriteerd. En daar zijn Jeffry en ik niet blij mee, we willen gewoon iets voor ons twee voegt ze eraan toe. Christel snapt Jessie maar vindt wel dat het huisje waar Jessie en Jeffry in slapen groot is en daarom niet toegeëigend kan worden door maar twee personen. Jessie legt op haar beurt uit dat Christel nog buiten slaapt dus dat Christel er eerst recht op heeft. Christel geeft aan het allemaal wel te zien. Zal Merel toch in het huisje gaan slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *