Joaquin, Gerrit en Timothy tonen geen berouw rondom het vertrek van Manon

Joaquin, Gerrit en Timothy tonen geen berouw rondom het vertrek van Manon

Enkele bewoners zitten met elkaar in de Mongoolse tent. Manon lekker weg zegt Gerrit blij. Lekker is anders toch? zegt Sanne die het er duidelijk niet mee eens is. En voegt eraan toe dat dit wel de beste keuze is. Joaquin heeft het beste van Manon haar vertrek gemaakt en besloten om haar stroop en jam over te nemen. Miss crêpe is failliet gaat Timothy verder. Wat later vragen de bewoners  zich af wat er met Brenda gaat gebeuren nu Manon weg is. Gerrit laat aan Sanne weten dat hij vindt dat Brenda een beetje nep tegen haar doet. Rollen met der ogen hè? Ja voegt Timothy toe. Vind jij ook dat Brenda nep tegen Sanne doet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *