Manon heeft Utopia 2 definitief verlaten

Manon heeft Utopia 2 definitief verlaten

Merel heeft besloten dat genomineerde Manon naar huis moet. Dat zorgt voor de nodige emoties. Logisch, haar Utopia 2 avontuur zit erop. En dat doet haar maar ook de groep veel verdriet. Manon was eigenlijk nog niet klaar om naar huis te gaan. Nadat ze al haar spullen gepakt heeft loopt ze samen met haar mede bewoners richting de poort. Er wordt nog snel een groepsfoto gemaakt en daarna flink geknuffeld. De tranen vloeien bij enkele bewoners, vooral Brenda heeft het erg zwaar. Ze gaan Manon duidelijk heel erg missen. Na een korte speech sluit Manon voorgoed de poort de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *