Merel stuurt genomineerde Manon naar huis

Merel stuurt genomineerde Manon naar huis

De bewoners hebben er gisteren voor gekozen om Merel tot vaste bewoner te maken. Hoewel Merel hier dolgelukkig mee is heeft ze ook een zware keuze die zij moet maken. Vandaag zal ze één van de genomineerde bewoners naar huis moeten sturen. Dit zijn Brenda, Manon en Gerrit. Maar wie wordt er weggestuurd? Terwijl alle bewoners zich verzamelen op een centrale plek nemen de genomineerde plaats voor de groep. Vol spanning kijken de drie hoopvol naar Merel. Het gaat de boeken in dat jij de eerste bent die iemand weg gaat stemmen zegt Jeffry de druk nog even opvoert. Ook de bewoners die veilig zijn wachten vol spanning het besluit van Merel af. Brenda, ik geloof in je plannen en je doorzettingsvermogen en ik wil je graag hier houden begint Merel haar verhaal. Manon en Gerrit jullie zijn beide toppers. Mijn keuze is daarom niet simpel. Manon ik geloof in je ideeën en Gerrit idem dito. Ik moet toch iemand naar huis sturen, en dat is… Manon. Manon barst vervolgens in huilen uit waarna ze een knuffel van Brenda krijgt. Terwijl bij Manon de tranen over haar wangen rollen knuffelt ze de rest van de groep. Al snel beseft ze dat ze niet te verdrietig hoeft te zijn aangezien ze haar familie en vrienden snel weer mag zien. De eliminatie van Manon is duidelijk een grote klap voor de haar en de rest van de groep. Manon haar avontuur zit er dus op. Wat vind jij van de uitslag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 252    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *