Jeffry regelt een paard, pak en rozen voor een date met Jessie

Jeffry regelt een paard, pak en rozen voor een date met Jessie

Jeffry wil al dagen een verrassing regelen voor zijn Jessie. Nu de telefoon eindelijk terecht is kan hij aan de slag met zijn plannen. Hij belt dan ook een manege die wellicht een paard voor hem te leen heeft. Hij legt uit dat hij een meisje heeft die hij leuk vindt en dat hij haar graag wil vragen om zijn meisje te worden. De manege lijkt heel enthousiast en zegt hem dat zij een heel lief paard beschikbaar hebben. De dame aan de telefoon belooft vanavond om 18:00 uur aanwezig te zijn met paard. Jeffry kan niet gelukkiger zijn en gaat direct de overige mede bewoners inschakelen aangezien er veel te regelen valt. Jeffry wil all out en vraagt daarom de bewoners om rozen te regelen. Sanne springt een gat in de lucht en wil Jeffry graag helpen. Jeffry geeft aan dat hij zelf een pak zal proberen te regelen.

Een paar uur laten komen de rozen en pak binnen. De mevrouw die het pak komt brengen heeft zelfs een stropdas en riem meegeleverd voor Jeffry. Hij past snel zijn pak en Shelley en Sanne zijn erg enthousiast. ‘Even goedkeuren! Wij zijn jury’ roept Shelley terwijl Jeffry het eerste pak aanpast. Jeffry wordt ook steeds enthousiaster en kan niet wachten op vanavond! Hoe gaat de date verlopen? We komen er uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *