John en Mike zijn zeer tevreden over het werk van Joaquin en Timothy

John en Mike zijn zeer tevreden over het werk van Joaquin en Timothy

Timothy en Joaquin hebben besloten om John en Mike vandaag te helpen met het leggen van het dak. De vier lijken het erg naar hun zin te hebben en hebben al snel het huisje voorzien van een dak. John, jij, Mike en ik kunnen bergen verzetten merkt Timothy tevreden op tegen mede bewoner Joaquin. Daar is Joaquin het helemaal mee eens. Volgens hem moet Gerrit ze daar meer in steunen. We zijn toch de drie musketiers en niet de twee musketiers? legt Joaquin verder uit. Hij moet ook wel een beetje inzet tonen.

Wat later, na alle werkzaamheden lijken Mike en John erg tevreden over Timothy en Joaquin. Die gasten hebben het licht gezien merkt Mike op. Ze hebben het lekker gedaan hoor benadrukt hij. Daar lijkt John het mee eens te zijn. Ze vonden het wel even leuk geloof ik voegt hij eraan toe. En vertelt daarna dat de twee zich nu de boemannen van Utopia 2 voelen. Dan doen wij met zijn vieren toch een bakje koffie zegt Mike. Het zijn helemaal geen verkeerde gasten. Zal de sfeer onder de bewoners zo goed blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *